Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Αρχιπέλαγος


Εστιατόριο Αρχιπέλαγος,


βρίσκεται στην πλαγιά της καλδέρας στα Φηρά και είναι ένα από τα παλιότερα σπίτια, χτισμένο το 1860 και αναπαλαιωμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική.


Μπορείτε να απολαύσετε μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα σε ένα ρομαντικό περιβάλλον, στις όμορφες βεράντες του με θέα στο ηφαίστειο, τα μαγικά χρώματα του ηλιοβασιλέματος και το Αιγαίο.


Η μεσογειακή ελληνική του κουζίνα, με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, η μεγάλη ποικιλία από ελληνικά κρασιά όπως και η επαγγελματική εξυπηρέτηση θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.


Στο εσωτερικό του εστιατορίου μπορείτε να απολαύσετε το βραδινό ή το μεσημεριανό σε ένα από τα πιο όμορφα διακοσμημένα μέρη της Σαντορίνης, με αυθεντικά έργα τέχνης, πίνακες ζωγραφικής και γλυπτά.


Μέσα ή έξω είναι το τέλειο σκηνικό για μια ρομαντική γαμήλια δεξίωση ή οποιουδήποτε είδους γιορτή. Η επαγγελματική βοήθεια των ιδιοκτητών και του προσωπικού θα κάνουν τις διαδικασίες πολύ ευκολότερες.
Εκδηλώσεις
Αναλαμβάνουμε την οργάνωση εκδηλώσεων στον χώρο μας. Γάμοι, βαφτίσια, διάφορα events. Δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι 60 άτομα. Επιλογή από μεγάλη ποικιλία menu, σε ανταγωνιστικές τιμές.Καλωσορίσατε.
plus.ouzaki.gr - ποτό σύμπάθεια ή γεύμα απόλαυση.
το βέβαιον είναι ότι θέλουμε ότι καλύτερο.
ιδού λοιπόν, ότι εχουμε ετοιμάσει για τους αξιότιμους επισκέπτες.

www.ouzaki.gr

Προτείνουμε την επιχείρηση...

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *