Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Αρχιπέλαγος


Εστιατόριο Αρχιπέλαγος,


βρίσκεται στην πλαγιά της καλδέρας στα Φηρά και είναι ένα από τα παλιότερα σπίτια, χτισμένο το 1860 και αναπαλαιωμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική.


Μπορείτε να απολαύσετε μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα σε ένα ρομαντικό περιβάλλον, στις όμορφες βεράντες του με θέα στο ηφαίστειο, τα μαγικά χρώματα του ηλιοβασιλέματος και το Αιγαίο.


Η μεσογειακή ελληνική του κουζίνα, με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, η μεγάλη ποικιλία από ελληνικά κρασιά όπως και η επαγγελματική εξυπηρέτηση θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.


Στο εσωτερικό του εστιατορίου μπορείτε να απολαύσετε το βραδινό ή το μεσημεριανό σε ένα από τα πιο όμορφα διακοσμημένα μέρη της Σαντορίνης, με αυθεντικά έργα τέχνης, πίνακες ζωγραφικής και γλυπτά.


Μέσα ή έξω είναι το τέλειο σκηνικό για μια ρομαντική γαμήλια δεξίωση ή οποιουδήποτε είδους γιορτή. Η επαγγελματική βοήθεια των ιδιοκτητών και του προσωπικού θα κάνουν τις διαδικασίες πολύ ευκολότερες.
Εκδηλώσεις
Αναλαμβάνουμε την οργάνωση εκδηλώσεων στον χώρο μας. Γάμοι, βαφτίσια, διάφορα events. Δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι 60 άτομα. Επιλογή από μεγάλη ποικιλία menu, σε ανταγωνιστικές τιμές.1 σχόλιο:

  1. Titanium Alloy Nier | Titanium Alloy Systems
    Titanium Alloy has the ability to perform critical tasks by removing the titanium forging forces of an ceramic vs titanium alloy catalyst such stilletto titanium hammer as its internal components, the titanium frame glasses alloy's internal components and the  Rating: 4 · ‎Review titanium nitride coating service near me by TithronicalArt

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προτείνουμε την επιχείρηση...

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *